Vilka vi är

Ulrike Neu

Började jobba som veterinär 1987, första åren i Italien och USA. Kom till Sverige och började jobba som veterinär här 1994 och har sedan dess byggt upp Omma Hästklinik. Har sedan barn ett stort hästintresse och gillar allmänt att vara ute, friluftsliv.

Johan Belfrage

Tog sin examen januari 2016 i Uppsala. Jobbade en tid hos distriktsveterinärerna med hästinriktning. Internship ett år på Universitetsdjursjukhuset inom hästmedicin och kirurgi och har sedan oktober 2017 jobbat som veterinär på Omma Hästklinik. På fritiden rider Johan aktivt ffa hoppning och en del fälttävlan. På fritiden renoverar han hus och gillar skidåkning.

Anna

Anna har sedan 2009 jobbat som veterinärassistent på Omma Hästklinik. Hon är utbildad hästmassör och gör stötvåg, radioterapibehandling och analyserar träckprov. Anna har tävlat upp i trestjärnig fälttävlan, medelsvår hoppning och dressyr och är utbildad C-tränare i fälttävlan.

Åsa

Har jobbat på Omma Hästklinik sedan 2007 som veterinärassistent. Har jobbat med travhästar sedan 1983. Gör stötvåg och radioterapibehandling. Hjälper dig med direktreglering och frågor om fakturor.